Wil jij ook meehelpen met onze blog?

Evenontprikkelen bestaat uit vrijwillige inzet. Wij hopen samen het beeld van autisme breder te kunnen maken. Wij zijn altijd op zoek naar schrijftalent! Wil jij vrijwillig een mooi artikel schrijven of af en toe een gastblog plaatsen? Lees dan goed de informatie op deze pagina en stuur ons een bericht!

Vind jij het leuk om te schrijven, maar heb je geen tijd/zin om elke maand een artikel te schrijven? Dan is een gastblog misschien een leuk idee. Van een persoonlijk verhaal tot aan een informatief artikel, alles mag.

Stuur jouw gastblog artikel in naar [email protected] Wij zullen elke maand een gastblog artikel uitkiezen die jij onder je eigen naam mag plaatsen.

Momenteel niemand nodig. Wil jij graag maandelijks een artikel of persoonlijk verhaal schrijven voor onze blog? Dat kan! Stuur een mail met een voorbeeld artikel naar [email protected] of gebruik het contact formulier op de contact pagina.

Laat ook even weten wie je bent, hoe oud je bent en welke thema’s jij bespreekbaar gaat maken. 

Momenteel niemand nodig.

Heb je geen schrijftalent maar wil je wel erg graag helpen? Wij kunnen ook hulp gebruiken bij het onderhouden van het forum en het invullen van onze kalender! Stuur een mailtje naar [email protected] of gebruik het contact formulier op de contact pagina, laat even wie je bent en waarom je graag wilt helpen. Bedankt!