Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jouw verhaal heeft kracht.

Wij begrijpen hoe ingrijpend het kan zijn om op te groeien met angsten, autisme, AD(H)D, HSP en vergelijkbare uitdagingen. Maar je bent niet alleen. Door je ervaringen te delen, kun je een steun zijn voor anderen die door vergelijkbare situaties gaan. 

Misschien heb je het gevoel dat je verhaal slechts één van velen is, maar het kan een wereld van verschil maken voor iemand die momenteel worstelt. Jouw openheid kan hoop bieden, steun en een gevoel van begrip. Het is de stap naar het doorbreken van stigma’s en het creëren van een veilige ruimte voor anderen om hun eigen ervaringen te delen.

 Je verhaal wordt niet alleen op onze site geplaatst, maar ook gedeeld met onze community op Instagram, met een gemiddeld bereik van 5000 mensen. Zo kun je een aanzienlijk aantal mensen bereiken en een positieve impact hebben op degenen die jouw woorden lezen. Samen kunnen we anderen helpen door de kracht van openheid en begrip.

Jouw verhaal delen in 3 stappen!

Stap 1 - Informatie

Vul jouw informatie in, inclusief je naam en gebruikersnaam op onze website. Als je nog geen account hebt op onze website, maak deze dan eerst aan via deze pagina. Indien je graag anoniem wilt blijven, kies dan een pseudonieme gebruikersnaam en upload een stockfoto als auteursfoto.

Stap 2 - Artikel uploaden

Upload jouw artikel en voorzie het van een titel, categorie en auteursfoto. Mocht je problemen hebben met het maken van een pdf, odt of docx-bestand, bekijk dan de meest gestelde vragen voor hulp. Als je graag anoniem wilt blijven, kun je een stockfoto uploaden.

Stap 3 - Voorkeuren

Wanneer je akkoord gaat met het (door) plaatsen van je artikel op onze Instagram-pagina in de vorm van een afbeelding, zullen we jouw (pseudonieme) gebruikersnaam en auteursfoto gebruiken. Indien nodig zullen we een passende stockfoto. Voorbeeld: klik hier