Jouw verhaal delen in 3 stappen!

Stap 1 - Persoonlijke informatie

Vul jouw informatie in, inclusief je naam en gebruikersnaam op onze website. We zullen het artikel namelijk onder jouw eigen naam plaatsen. Als je nog geen account hebt op onze website, maak deze dan eerst aan via deze pagina. Activeer je account en keer dan terug naar deze pagina om jouw artikel in te dienen. Indien je graag anoniem wilt blijven, kies dan een pseudonieme gebruikersnaam en upload een stockfoto als auteursfoto.

Stap 2 - Artikel uploaden

Upload jouw artikel en voorzie het van een titel, categorie en auteursfoto. Mocht je problemen hebben met het maken van een pdf, odt of docx-bestand, bekijk dan de meest gestelde vragen voor hulp. Als je graag anoniem wilt blijven, kun je een stockfoto uploaden of ervoor kiezen om geen foto te gebruiken. 

Stap 3 - Voorkeuren

Wij plaatsen artikelen op onze Instagram-pagina in de vorm van afbeeldingen, zoals te zien in dit voorbeeld. Als je akkoord gaat met het doorplaatsen van jouw artikel op onze Instagram-pagina, zullen we jouw (pseudonieme) gebruikersnaam en auteursfoto gebruiken. Indien nodig zullen we een passende stockfoto selecteren als auteursfoto om jouw anonimiteit te waarborgen.

Je kunt direct beginnen met het invullen van het formulier hieronder. Als je meer informatie wilt voordat je begint, kun je ook deze pagina bekijken.