Meest gestelde vragen

Op deze pagina kun je de meest gestelde vragen vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via de contact pagina.

Account informatie & instellingen

Een account aanmaken kan door naar de aanmelden pagina te gaan en je gegevens in te vullen. Druk op aanmelden, activeer je account door op de link te klinken in de mail die je van ons ontvangen hebt.

Na het aanmelden ontvang je van ons een mail, in deze mail staat een link waar je op kan klikken. Heb je geen mail ontvangen, ook niet in de spamfolder? Neem contact op via de contact pagina.

Klik na het inloggen op profiel in de navigatie boven aan de pagina, klik onder je naam op de gele button. Deze button staat naast de uitlog button.

Klik na het inloggen op ‘profiel’ in de navigatie aan de bovenkant van de website. Klik in het linkermenu op widget settings > over mij en vul de velden in.

Klik na het inloggen op ‘profiel’ in de navigatie aan de bovenkant van de website. Klik onder je naam op het eerste icon met het huisje erop.

Het is niet mogelijk om je profiel privé te zetten, gebruik daarom niet je echte naam als je niet openbaar op het platform wilt staan.

Ga naar de leden pagina en zoek diegene die jij wilt toevoegen. Klik op de naam en klik vervolgens op de roze button ‘Voeg vriend toe’. De ander kan jouw verzoek accepteren of verwijderen.

Ga naar de leden pagina en zoek diegene die jij wilt toevoegen. Klik op de naam en klik vervolgens op de witte button ‘bericht’. Het veld ‘verzenden naar’ kun je leeg laten.

Klik na het inloggen op ‘profiel’ in de navigatie aan de bovenkant van de website. Klik onder je naam op de blauwe button in het midden. Plaats de volledige link naar je account, niet de gebruikersnaam.

Klik na het inloggen op ‘profiel’ in de navigatie aan de bovenkant van de website. Klik in het linkermenu op Account instellingen > E-mailadres & wachtwoord. Vul de juiste gegevens in.

Klik na het inloggen op ‘profiel’ in de navigatie aan de bovenkant van de website. Klik in het linkermenu op Account instellingen > account verwijderen.

Forum

Je hebt maar 1 account nodig voor de gehele site. Een account aanmaken kan door naar de aanmelden pagina te gaan en je gegevens in te vullen. Druk op aanmelden, activeer je account door op de link te klinken in de mail die je van ons ontvangen hebt.

Ga naar het juiste forum om je topic in te plaatsen. Scroll naar onder tot je de invulvelden ziet. Onderwerp titel is de titel van je topic en het veld eronder de inhoud. Klik op verzenden.

Scroll naar onder in het topic waar je een reactie wil achter laten. Schrijf in het veld onder ‘Reageer op: topic titel’ je reactie en druk op verzenden.

Je kunt alleen je eigen topic/onderwerp verwijderen. Druk op ‘prullenbak’ in de optie balk bovenaan je topic, druk daarna op ‘verwijderen’.

Je kunt in deze informatie post alle informatie vinden die je nodig hebt om je topic/onderwerp op de juiste plek te plaatsen. Als je het niet zeker weet kan een moderator jouw topic/onderwerp verplaatsen.

Algemene informatie

Aanmelden en gebruik maken van alle functies is op dit moment helemaal gratis. 

Wil je graag meehelpen door een artikel of blog te schrijven? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie.

Problemen

Vergeet niet de spam folder te bekijken. Neem contact op via de contact pagina als je geen mail ontvangen hebt.

Bij drukte kan ons mail systeem vertraging oplopen, wij zullen dan handmatig de aanmeldingen goed keuren.

Neem contact op via de contact pagina en beschrijf je probleem. 

Beschrijf je probleem en stuur ons een bericht via de contact pagina. Wij kunnen voor jou een account aanmaken.