Meest gestelde vragen

Op deze pagina kun je de meest gestelde vragen vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via de contact pagina.

Mijn verhaal delen op Even Ontprikkelen

Wil je graag jouw ervaringen delen via een blog op Even Ontprikkelen? We verwelkomen graag jouw verhaal op onze website en Instagram-account. Of het nu gaat om jouw ervaringen met angst, depressie, autisme, HSP, AD(H)D, of iets anders dat goed bij Even Ontprikkelen past, we staan open voor het delen van diverse perspectieven. Stuur ons jouw verhaal via deze pagina in en wie weet verschijnt het binnenkort op onze website.

We adviseren je om je blog minstens 500 woorden lang te maken voor een goede leeservaring.

Je kunt jouw verhaal aanleveren in een pdf, .docx of .odt bestandsindeling. Als je geen Microsoft Word hebt, kun je gebruikmaken van Google Docs via je Google-account. Log in op je Gmail-account en zoek naar ‘Google Docs’. Via de link kun je een nieuw document starten en dit vervolgens downloaden als een Microsoft Word-bestand, pdf of een ander gewenst documentformaat.

Indien geen van deze opties voor jou mogelijk is, kun je de tekst ook als losse tekst mailen naar [email protected]. Vul daarna alsnog het formulier in op deze pagina. 

Zodra we jouw blog ontvangen, zal ons team deze bekijken. Als jouw verhaal goed past bij Even Ontprikkelen, zullen we het inplannen en je een bevestigingsmail sturen met de datum waarop jouw blog online zal worden geplaatst.

Wil je een maandelijks artikel schrijven voor Even Ontprikkelen? Neem dan contact op via de contact pagina

Na enkele weken zullen we jouw blogartikel delen op onze Instagram-pagina.

Geen zorgen, je kunt een account bij ons aanmaken met een pseudoniem. Als je in het formulier aangeeft dat we jouw artikel onder hetzelfde pseudoniem op onze Instagram zullen delen, zullen we dit respecteren. We zullen nooit jou taggen of je echte naam vermelden zonder je uitdrukkelijke toestemming. 

Geen zorgen, als je anoniem wilt blijven, kun je een stockfoto uploaden als auteursfoto. We hechten waarde aan het tonen van een foto naast de naam, maar dit kan volledig anoniem worden gedaan met behulp van een stockfoto en een pseudonieme gebruikersnaam.

Geen zorgen, je kunt dit aangeven tijdens het invullen van het formulier. We zullen nooit jou taggen of je echte naam vermelden zonder je uitdrukkelijke toestemming.

Account informatie & instellingen

Een account aanmaken kan door naar de aanmelden pagina te gaan en je gegevens in te vullen. Druk op aanmelden, activeer je account door op de link te klinken in de mail die je van ons ontvangen hebt.

Na het aanmelden ontvang je van ons een mail, in deze mail staat een link waar je op kan klikken. Heb je geen mail ontvangen, ook niet in de spamfolder? Neem contact op via de contact pagina.

Klik na het inloggen op ‘profiel’ in de navigatie aan de bovenkant van de website. Klik onder je naam op het eerste icon met het huisje erop.

Het is niet mogelijk om je profiel privé te zetten, gebruik daarom niet je echte naam als je niet openbaar op het platform wilt staan.

Klik na het inloggen op ‘profiel’ in de navigatie aan de bovenkant van de website. Klik in het linkermenu op Account instellingen > E-mailadres & wachtwoord. Vul de juiste gegevens in.

Klik na het inloggen op ‘profiel’ in de navigatie aan de bovenkant van de website. Klik in het linkermenu op Account instellingen > account verwijderen.

Dat kan via het menu hierboven (linksboven). Klik op Mijn profiel en er zullen verschillende opties verschijnen. Druk op de gele knop in het horizontale menu onder je profielfoto om een foto te uploaden.

Problemen

Vergeet niet de spam folder te bekijken. Neem contact op via de contact pagina als je geen mail ontvangen hebt.

Bij drukte kan ons mail systeem vertraging oplopen, wij zullen dan handmatig de aanmeldingen goed keuren.

Beschrijf je probleem en stuur ons een bericht via de contact pagina. Wij kunnen voor jou een account aanmaken.